FR | NL

4 uitzonderlijke producten exclusief bij Colruyt.

Vlees van Nederlandse melkkoeien smaakt natuurlijk, zacht en fris. Om ook de meest verwende lekkerbek te verrassen en te bekoren, laten we  de beste stukken op ambachtelijke wijze rijpen. Op de Veluwe. Die bijzondere bos,- en beekrijke regio in hartje Nederland zorgt met aparte fauna en flora voor een specifieke, natuurlijke omgeving. Daar krijgt het Clara Bella vlees op gecontroleerde wijze optimaal smaak en textuur. 

RUNDERRIB

RUNDERRIB
  • 49 dagen gerijpt
  • Gerijpt aan het been
  • Verpakt per 700 gr

DUNNE LENDE

DUNNE LENDE
  • 49 dagen gerijpt aan het been
  • Uitgebeent
  • Individueel verpakt per 250 gr

CARPACIO DUNNE LENDE

CARPACIO DUNNE LENDE
  • 30 dagen gerijpt
  • Gemarineerd met kruiden en natuurlijke olie gedurende 7 dagen
  • Geen nitrieten en additieven
  • Koud gerookt op 26°C
  • 5 dagen nagerijpt
  • Fijn gesneden

AMBACHTELIJKE HAMBURGERS

AMBACHTELIJKE HAMBURGERS
  • Gemalen op 3 mm
  • 60 % vers vlees
  • 30 % gerijpte schouder
  • 10 % gerookte lende
  • Bevat geen nitrieten en additieven
  • Koriander, rozemarijn
  • Hamburger van 120 gr
  • Verkocht per 2 

Le carpaccio de bœuf

 Le carpaccio de bœuf

A l’apéro : les amis du carpaccio de bœuf

 

Si le carpaccio de bœuf ne demande pas de cuisson, ses meilleurs amis non plus !

 

A l’apéro, il se grignotera volontiers avec des petites olives taggiasche, ces fameuses petites olives noires issues de Ligurie et conservées dans de l’huile, dont l’aspect doux et soyeux se love volontiers sur la structure en velours de la viande de bœuf délicatement fumée.

 

Quelques lamelles de radis pour du croquant piquant ou le salé-vinaigré d’un câpron joueront également les meilleurs compagnons de route d’un apéro chic et rapide.

© Clara Bella 2020(
Crèdit photographique
Kris Vlegels

Development
Ilmer BV