FR | NL

dunne lende gebakken, witloof, chorizo, gerookt ei dunne lende

dunne lende, gebakken, witloof, chorizo, gerookt ei

Voor de bereiding van het vlees verwijzen wij u naar de rubriek perfect bakken.

WITLOOF:

  1. Snij het witloof in twee, breng en pan warm samen met de bakboter en laat het witloof hier zachtjes goudbruin in bakken.
  2. Kruid het witloof vooraf met peper, zout en nootmuskaat.
  3. Breng de chorizo aan op het witloof vlak voor het serveren en werk af met enkele takjes mosterdsla.

GEROOKTE EIDOOIER:

  1. Leg twee eidooiers in een lepel, leg deze lepels in een kom met platte bodem.
  2. Verwarm een derde lepel ( mooi gloeiend heet ) en strooi hierop het zagenmeel.
  3. Leg deze lepel naast de eidooiers en dek het geheel tweemaal af met plastiekfolie.
  4. Laat zachtjes roken gedurende 5 min, serveer dan de gerookte eieren op het voorverwarmde bord.
  5. afkruiden met zwarte peper en grof zeezout.

 

 

 

© Clara Bella 2020(
Crèdit photographique
Kris Vlegels

Development
Ilmer BV